Totaalbouw

Kwaliteit

Deskundig & ervaren

Juiste tarieven

Eerlijke prijzen

Goed geregeld!

Heldere afspraken

018 - 461 8282

Meer weten? Bel gerust!

Aan de Wiel & Huisman laat uw vastgoed er weer als nieuw uitzien

Als allround timmerbedrijf verlenen wij veel verschillende diensten om uw huis of ander vastgoed op te knappen. Daardoor ziet uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit.

totaalbouw
totaalbouw

Renovatie

Uw huis of ander vastgoed kan wel een (flinke) opknapbeurt gebruiken. Onze medewerkers renoveren alles wat u maar wilt in en rond uw huis, met uitzondering van schoorstenen. Van plafonds, keukens en badkamers, tot kozijnen, daken en metselen van buitenmuren. Dit kunnen wij zowel doen bij vooroorlogse als naoorlogse woningen.

Totaalbouw

Een aanbouw laten plaatsen vanaf de grond? Een totaal nieuw huis laten bouwen? Een paardenstal, tuinhuisje of garage met houtskeletdelen of rabatbouw laten aanleggen? Aan de Wiel & Huisman Timmerbedrijf maakt het allemaal voor u waar.

Onze toegewijde medewerkers werken hard en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bijna alle stappen in het proces kunnen wij op ons nemen, alleen voor de zeer specialistische klussen schakelen wij andere ervaren vakmensen in.

Al jarenlang uw betrouwbare partner

-Voor al uw kluswerkzaamheden

Zoekt u een professioneel timmerbedrijf voor totaalbouw of renovatie?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul het onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op om een afspraak te maken.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aan de Wiel en Huisman Timmerbedrijf

KvK:243527480

018 - 461 8282

Wij informeren u graag