Over

Kwaliteit

Deskundig & ervaren

Juiste tarieven

Eerlijke prijzen

Goed geregeld!

Heldere afspraken

018 - 461 8282

Meer weten? Bel gerust!

Altijd een eerlijk advies

Voordat Aan de Wiel & Huisman Timmerbedrijf begint aan een opdracht, komen de medewerkers altijd even langs om de locatie te bekijken en aan te horen wat er precies moet gebeuren. Ook over het mogelijk maken van uw wensen denken wij altijd mee. Daarin nemen wij een (eerlijke) adviserende rol aan. Klantgerichtheid vinden we namelijk van groot belang. En als u bijvoorbeeld omhoog zit met een verstopt toilet of kampt met een muizenplaag, zijn wij u ook graag van dienst. Uiteindelijk brengen we een vrijblijvende offerte uit en na acceptatie hiervan, starten we in overleg met u de werkzaamheden. Met als eindresultaat een woning of bedrijfspand dat helemaal naar wens is aangepakt!

Uw bouwpartner uit Hardinxveld-Giessendam

We zijn een allround bouwbedrijf dat diensten kan verlenen als renovatie van woningen, installeren van keukens en badkamers, aanbouw en nieuwbouw, herstellen van metselwerk en glas zetten. Maar ook een waar ambacht als het deuren hangen hebben onze medewerkers onder de knie. Ons kleinschalige timmerbedrijf is in 2003 opgericht en werkt met zes ervaren vaste krachten. Wij werken zowel op de zakelijke als op de particuliere markt in de regio Gorinchem, Dordrecht en Schiedam.

Aan de Wiel & Huisman Timmerbedrijf

''Van idee naar realisatie''

Metselwerk van hoge kwaliteit

Onze medewerkers zijn er in allerlei ‘smaken’: waar de een uitstekend metselwerk verricht, werkt de ander ontzettend precies in het houtwerk dankzij een achtergrond in de scheepsbouw en is een derde weer goed in sloopwerkzaamheden. Maar wat al onze collega’s kenmerkt is dat ze hard werken, initiatief tonen en dus ook niet lanterfanten. Met plezier. En dat ziet u terug in de hoge kwaliteit van het werk dat zij afleveren. Waar u ook kijkt. Daarbij zijn wij ook een erkend leerbedrijf; dit betekent dat wij jonge vakmensen mogen opleiden.

Aan de Wiel en Huisman Timmerbedrijf

KvK:243527480

018 - 461 8282

Wij informeren u graag